Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدیخانی، مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین گفت: حقوق معلمان حق التدریس طبق روال ماه‌های قبل پرداخت می‌شود چرا که تعدادی از معلمین دغدغه تعطیلات مدارس را داشتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قدرت اله مهدیخانی در گفت‌وگو با  صبح قزوین با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت مقابله با شیوع بیماری کرونا در استان اظهار کرد: شب گذشته جلسه مشترک شورای تامین و ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا به ریاست استاندار قزوین تشکیل و تصمیمات خوبی گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تصمیمات اتخاذ شده برای اجرا به دستگاه‌ها ارسال خواهد شد که از جمله این تصمیمات جلوگیری از تردد خودروها از استان‌های آلوده‌ای همچون استان البرز، گیلان، قم، مرکزی و تهران است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تصریح کرد: بحث تشکیل ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در صدا و سیما یکی دیگر از تصمیمات گرفته شده در این جلسه بود.

مدارس استان قزوین تا پایان سال تعطیل اعلام شد

وی عنوان کرد: مهمان‌پذیرهای استان اجازه پذیرش میهمان از سایر استان‌های کشور را ندارند، همچنین کلیه سالن‌های ورزشی در همه حوزه‌ها، بازیگاه‌ها، کلوب‌ها، آرایشگاه‌ها و موزه‌ها تا پایان هفته تعطیل اعلام شد.

مهدیخانی تصریح کرد: حقوق معلمان حق التدریس طبق روال ماه‌های قبل پرداخت می‌شود چرا که تعدادی از معلمین دغدغه تعطیلات مدارس و حقوق دریافتی خود را داشتند، همچنین فعالیت رستوران‌ها و باغچه سراها و قهوه‌خانه‌ها تعطیل شد.

وی اضافه کرد: در این جلسه قرار شد که فعالیت بازار روزها نیز تعطیل شود و در مورد فعالیت بخشی از بازار سنتی قزوین هم مقرر شد تا جلسه‌ای با هیئت امنای محترم بازار تشکیل شده تا برخی مغازه‌های دارای اجناسی که احتمال آلودگی به ویروس کرونا دارند تعطیل شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین از نظارت بر فعالیت نانوایی‌ها به منظور رعایت جوانب بهداشتی و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خبر داد و افزود: براساس تصمیم اتخاذ شده مدارس استان قزوین تا پایان سال تعطیل اعلام شد و معلمان جهت ارتباط با اولیای دانش‌آموزان باید به صورت شیفتی و با پایش و مراقبت‌های بهداشتی در مدارس حضور داشته باشند.

امن‌ترین فضا برای مردم، منازل خودشان است

وی تصریح کرد: هیچ دستگاهی اجازه برگزاری تجمع و سایر برنامه‌ها همچون همایش و سایر مسائل را ندارد.

مهدیخانی گفت: شهرداری‌ها زمان پرداخت عوارض را تا پایان سال اعلام کرده بودند که قرار شد این زمان تا پایان فروردین ماه سال آتی تمدید شود و عوارض‌های امسال را در سال ۹۹ با احتساب سال ۹۸ دریافت کنند تا مردم خیلی به شهرداری‌ها و دفاتر اسناد رسمی مراجعه نکنند.

وی عنوان کرد: همه این تصمیمات در راستای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا و حفظ سلامتی مردم در استان گرفته شد تا برای شهروندان قزوینی مشکلی پیش نیاید.

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین بیان کرد: امن‌ترین فضا برای مردم، منازل خودشان است که این امر می‌تواند کمک شایانی به مجموعه بهداشت و درمان استان قزوین داشته باشد زیرا هر اندازه که مردم در خیابان‌ها و فروشگاه‌ها تردد داشته باشند این ویروس نیز بیشتر مردم را درگیر می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: از مردم درخواست می‌کنیم که با رعایت موارد بهداشتی و نکات عنوان شده همراهی و همکاری بیشتری را با مجموعه خدمتگزاران خود داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل مدیریت بحران استان استان قزوین ویروس کرونا تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه

به گزارش همشهری آنلاین،‌ وزارت آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور با داشتن حدود یک میلیون حقوق بگیر، مسئولیت خطیر تعلیم و تربیت ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز را بر عهده دارد که آینده کشور را در اختیار خواهند داشت.

در حقیقت آموزش و پرورش از مهم‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور است که به دلیل دخالت مستقیم در تربیت نیروی انسانی نقش مهمی در وضعیت آتی کشور ایفا می‌کند. با این حال این بخش در سال‌های اخیر با مشکلات عدیده‌ای درگیر بوده که به باور کارشناسان یک علت مهم آن تخصیص بودجه نامناسب است.

این وزارتخانه پس از «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لایحه بودجه امسال دولت بیشترین سهم را از منابع و بودجه عمومی کشور به خود اختصاص داده است و البته این سه دستگاه روی هم رفته ۴۲ درصد از منابع عمومی دولت را به خود اختصاص داده اند.

در این میان وزارت آموزش پرورش از نظر مصارف سال آینده ۲۵۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت دریافت خواهد کرد که ۱۳.۱۷ درصد از کل مصارف دستگاههای اجرایی است.

بودجه این وزارتخانه امسال در بخش اعتبارات هزینه ای ۲۰ درصد و اعتبارات سرمایه ای ۵۱ درصد رشد خواهد یافت ضمن آنکه رشد عمومی بودجه این وزارتخانه نسبت به بودجه سال گذشته ۲۱ درصد و رشد اختصاصی آن ۷۰ درصد در نظر گرفته شده است.

سهم ۹۰ درصدی حقوق و دستمزد از بودجه وزارت آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش امسال در مجموع ۲۵۶ هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان بودجه در اختیار خواهد داشت که ۲۳۷ هزار و ۱۱۶ میلیارد تومان آن مربوط به بخش هزینه‌ای، ۱۴ هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان مربوط به بخش سرمایه ای و عمرانی و ۵ هزار و ۴۴۰ میلیارد تومان مربوط به درآمدهای اختصاصی وزارتخانه است.

با این اوصاف سال آینده بالغ بر ۹۲ درصد بودجه این وزارتخانه در بخش هزینه‌ای مصرف می شود که حقوق و دستمزد شاغلان بخش اعظم آن است.

دی ماه سال گذشته گزارشی منتشر شد که به بررسی میزان تحقق بودجه وزارت آموزش و پرورش در هشت ماهه نخست ۱۴۰۲ پرداخت و نشان می داد بودجه این وزارتخانه تنها کفاف دستمزدها را می دهد.

طبق این گزارش، در دوره یادشده ۶۷.۵ درصد از اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش محقق شده اما بیش از ۹۰ درصد آن صرف پرداخت حقوق و دستمزد شده و در عمل به پروژه‌های توسعه آموزشی بودجه چندانی نرسیده است.

با این رویکرد، در لایحه بودجه امسال نیز به طور کلی این وزارتخانه با رشد ۲۲ درصدی اعتبارات روبرو شده است که بودجه «سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس» با رقم ۱۲ هزار و ۲۷۶ میلیارد تومان و ۵۴ درصد رشد، دانشگاه فرهنگیان با اختصاص رقم ۵ هزار و ۵۱۹ میلیارد تومان و رشد ۳۱ درصدی ، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با ۵۷۹ هزار میلیارد تومان و ۳۱ درصد رشد بیشترین میزان افزایش را در سال جاری تجربه خواهند کرد.

سهم نهادهای زیرمجموعه وزارتخانه از منابع دولت

نگاهی به بودجه سایر سازمان‌ها و نهادهای زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش حاکی از آن است که دولت در سال آینده برای کمک به صندوق ذخیره فرهنگیان ۱۸ هزار میلیارد تومان(همت)، دانشگاه شهید رجایی ۵.۴ همت، خرید خدمات آموزش عمومی و برونسپاری آموزش های فنی و حرفه ای ۱۳۵۴ همت، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۹۷۹ همت، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۲۱۶ همت، نهضت سوادآموزی ۳۴۹ همت، باشگاه دانش پژوهان جوان ۱۵ همت، سازمان مدارس غیردولتی ۱۹۸ همت و سازمان ملی استعدادهای درخشان ۱۶۱ همت در نظر گرفته است.

نکته دیگر اینکه در بودجه سال آینده ردیفی برای تامین سرانه دانش آموزی و حمایت و ارتقای پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در نظر گرفته شده است که رقم آن ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان است.

نکته قابل تامل اینکه شرکت سهامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می کند، بیشترین جهش بودجه ای را با رشد ۸۶ درصدی تجربه خواهد کرد به طوری که بودجه آن به رقم هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 849085 منبع: ایرنا برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان خبر مهم بودجه کل کشور

دیگر خبرها

  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • این خودروها پلاک ملی نمی‌ گیرند
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • بنادر غرب هرمزگان به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل شد
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود/اعمال قانون و اعزام به پارکینگ
  • درویش: پرسپولیس خواهش و تمنا نمی‌کند؛ دلال‌ها فضا را آلوده می‌کنند
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار